LEYA photographers »

Om oss

Det mest fantastiska med att jobba son fotografer är att vi får uppleva livets alla stora och små stunder av glädje om och om igen. För oss är det inte bara bilderna som är viktiga utan även människorna och historien bakom relationerna. Det är just det vi vill fånga.

De kallar oss Yin och Yang vilket är en bra sammanfattning av oss, både som fotografer och personer. Vi är olika, men kompletterar varandra.

Vi är två målmedvetna, kreativa mammor  och systrar, i en annan värld, med ett djupt intresse för byggteknik och projekt-/projekteringsledning. Vår historia började för mer än 10 år sedan. Vår vänskap startade med det gemensamma intresset för musik. Idag står vi som två fotografer.

Vårt mål är att med våra fotografier stanna tid och rum för en stund. Bevara minnen av känslor, relationer och ständigt föränderliga uttryck. Fånga ögonblick som försvinner lika fort som de uppstår. Och fånga den där tredje dimensionen, ni vet den där som får en att le, bli lite glansig i ögonen, varm i hjärtat, rysa, mysa eller sucka när man ser vissa bilder. Det är vår strävan. Det ska kännas att titta på en bild.

Vi delar drömmar, idéer, ambitioner och framför allt passionen att fotografera.

Nu vill vi dela allt detta med er!

/Sara & Lisa